Vélemények

Véleménye fontos számunkra, kérjük ossza meg velünk!

 

Maximálisan elégedett vagyok a kereskedéssel, attól kezdve, amikor nézelődtem,egészen az autó vásárlásig. Segítőkész alkalmazottak,precíz,gyors ügyintézés. Mindenkinek csak ajánlani tudom!Nyergesné Kata
Csak ajánlani tudom őket. Megbízható, korrekt cég, versenyképes áron értékesítenek!

Z.Pintye Zsolt
Találkoztunk Gulyás úrral, a feleségével, az egyik hölgy alkalmazottukkal és egy szerelőjükkel is. Kivétel nélkül mindenki nagyon kedves, segítőkész volt. Nehezen váltunk meg szeretett kis autónktól, de nem akartak erőszakosan ránk beszélni semmit, hagytak időt a döntésre és ezt külön köszönöm nekik.

Balajtiné Varnyu Ágnes
Köszönöm a Gulyàs családnak,és a szalonban dolgozó kollégàknak,a gyors,precíz ügyintézést. Màr màsodik alkalommal fordultam hozzàjuk autó eladàs-illetve vàsàrlàs céljàból. Mindenben maximàlisan segítenek,kedvesek,az ügyintézés csalàdias körülmény között zajlik. Széleskörű szolgàltatással és baràti àrakkal vàrjàk az ügyfeleiket. Mindenkinek csak ajànlani tudom,a Gulyàs csalàdnak pedig sok sikert!

Májer Szilvia
Az autókereskedéssel kapcsolatom több éves, nem messze a jubiláláshoz. Ami egy vásárló szemszögéből elvárható, itt megtalálja. Korrektség, gyorsaság, pontosság, megbízhatóság, figyelmesség, kedvesség. Az itt vásárolt gépkocsikban még nem csalódtam, vitás helyzetbe nem kerültem. Az ott dolgozók szavai számomra garancia.

Aki autót szeretne vásárolni, legyen távol vagy közel a lakhelyétől, érdemes betérnie!

Zámbó Zsolt
Budapest

Zámbó Zsolt

1 héten belül, 3szor hoztam jó döntést! Az egyik a kedves feleségem, a másik, hogy egy Mitsubishi Lancert választottam családtagként, a harmadik pedig, hogy ezzel Önöket bíztam meg! Korrekt, gyors lefolyású volt a vétel. Szinte semmi dolgom nem volt az autóval az átvételen kívül, mindent elintézett a 3G Autó ( műszaki, forgalomba helyezés, stb.) 2016. januárjában pedig őket bíztam meg az autó általános éves szervizelésével ( olajcserék, fékek stb. ) ami szintén gyorsan, és probléma mentesen zajlott le.


A továbbiakban is jó, és kitartó munkát kívánok!
Üdvözlettel: Benkő Péter.Benkő Péter
Teljes mértékben elégedett vásárló vagyok! Kitűnő a gépkocsi és a kereskedés nyújtotta szolgáltatás is!

Goller Norbert

Két héttel ezelőtt vásároltunk az autókereskedésben egy skoda octavia szgk-t és az így szerzett élményeket szeretném megosztani! Az autó egyenlőre várakozáson felüli minden tekintetben (külalak, felszereltség, menettulajdonságok. utastér- és csomagtartó méret. kényelem. dizájn stb,) Ami vásárlás körülményeit illeti az még az autót is felül múlta!!! Megérte több száz kilométert utazni, már telefonon keresztül is érezte az ember azt a mai világan oly ritka jó értelemben vett kereskedői vénát. Olyan érzése van az embernek, hogy minden és mindenki a vevőért van dolgozik. A vezetőtől kezdve minden munkatárs kedves, türelmes, segítőkész, korrekt, hiteles és megbízható! Nem erőszakosak, nincs olyan érzése az embernek, hogy mindenáron venned kell egy autót, segítenek megtalálni a megfelelő megoldást (autót) a lehetőségekhez mérten. A kereskedés tiszta, rendezett. jó benyomást kelt, élvezetes akár csak nézelődni is!
Nekem ezek egy ritka és nagyon fontos értékek, amit köszönök és ajánlok mindenkinek.kakaska77

Az autókereskedés úgy ahogy van nagyon jó.Csak dicsérni tudom.Az alkalmazottak egytől-egyig kedvesek, segítőkészek minden kérdésünkre pontos, korrekt válaszokat tudtak adni. Az eladásra kínált autóról nagyon korrekt leírást adtak a hirdetésükben ami élőben is csalódásmentes volt,ezért került sor az adás-vételre és amiért külön köszönet,hogy mindent megtettek azért,hogy ünnepek környékén is 2 óra alatt névre írva el tudtuk hozni az autót és nem kellett 2x utaznunk Székesfehérvárról. Sok kereskedést megjártam már,de tőlük meg is kaptam azt amit elvártam.Kedvesség, precizitás, gyorsaság.


Mindenkinek csak ajánlani tudom őket.


Üdvözlettel: K.CsabaK.Csaba

Tisztelt 3G!
Már lassan 1 éve használom az Önöknél vásárolt Honda Civic ufo gépkocsimat.Napi használatban van az autó.A kötelező szervizelésen kívül nem kellett rá költeni!Remek választás volt!!!Budapestről utaztam le Nyíregyházára 2X,De megérte!Köszönöm Önöknek!A következő gépkocsimat is mindenképpen itt fogom vásárolni.Tisztelettel:Seregi GyörgySeregi György

Első autómat vettem a 3G Car Kft., és véleményem szerint nem volt rossz választás. Lenyügözött a választható autók széles köre, illetve az ott dolgozok közvetlensége és segítőkészsége. Én midenkinek csak ajánlani tudom.Pásztor Péter

Már 10-12 éve vásárolunk személy autókat vagy kisteher autókat a 3G-től. Eddig legalább 10-et vásároltunk a cégtől.Mindig megtudtunk egyezni és ha volt is valami probléma nem futottak el . Az igényes kereskedés és az inteligens munkatársak garancia arra , hogy a vevő a legjobb ajánlatot kapja meg. Én továbbra is fogok vásárolni tőlük ha eddig nem csaptak be már biztos nem fognak.Hegedüs László Keletfa KFT

A kerekedés szuper, csak ajánlani tudom, az alkalmazottak és a tulajdonosok is segítőkészek, már több gépkocsit vásároltam itt, de soha nem ért sem meglepetés, sem csalódás. A szalon is profi, felszerelt és barátságos, a telephely ízlésesen kialakított. A tulajdonos és a felesége megértő emberségből kitűnő tanubizonyságot tettek. Köszönet a segítőkész hozzáállásért. Gyors, megbízható és tapasztalt autókereskedő. A kereskedést bejárva a jól ismert modellek mellett pár egészen furcsa járműveket is találni, amelyek egyediek, ritkák, viszont esztétikailag és műszakilag is kifogástalanok ! Családias a hangulat és a nézelődés közben számos kiváló tanácsot kapunk autók vásárlására és eladására vonatkozóan, hol lehet a legolcsóbban beszerezni az alkatrészeket, hol vannak szakszervizek, valamint bővülnek a műszaki ismereteink is. A tulajdonos amikor az első autómat is kinéztem ebben a kereskedésben, első szóra hajlott arra, hogy azonnal vihetem szakszervízbe és bevizsgáltathatom, ezt meg is tettem, semmilyen hiba nem volt, tehát megvásároltam, de így volt ez a következő autóknál is. Itt minden adat az autókról, és a futás-és műszaki adatokról teljesen valid. Ezt máshol sajnos nem tapasztaltam, ezért is jövök mindíg ide vissza és vissza, mert garantáltan csalódásmentes. Ez nem egy olyan kereskedés amely holnapután például egy sarokkal arréb megy, majd aztén még eggyel aztán meg megszűnik. Ez nem egy konténerbe hirtelen berendezett kereskedés, amely mobil, mint egy cigánykaraván 🙂 hanem egy ízlésesen megépített telephely, irodákkal, tárgyalókkal, szervízháttérrel ellátott. Csak ajánlani tudom, ebből sajna ritka az ilyen az országban, ebben a régióban pedig nincs is ezen kívűl, és ez nem csak az én privát véleményem, hanem az ismerőseimé is, ők is visszajáró vevők, ez pedig nem véletlen... !!! Itt tényleg profi az értékesítői csapat, és a többi itt dolgozó is, nem szívességet tesznek neked úgymond ha bejössz vásárolni, vagy szétnézni, hanem foglalkoznak veled, mint potenciális vevővel, és a huszadik kérdés után sem küldenek el a francba, mint más helyeken az úgynevezett nepperek, a bikaláncos futtatott fújt gagyi lánccal a nyakukban, strandpapucs rövdnadrág aviator szemüveg, és bunkó nagy karóra, zselés vagy kopasz fej, és rágogumi.... ezt a típust ismeritek, na ezek itt nincsenek, de az előző típustól, még egy doboz gyufát sem vennék, undorítóak, és közben pedig jaj de menő vagyok -nak érzik magukat. Itt korrekt kiszolgálást kapsz, garantáltan csalódásmentesen, és garanciát ami tényleg valós, nem pedig ajtógarancia ! Ide ha visszatérsz megismernek, nincs diszkrimináció sem más ! Példát vehetne róla sok környékbeli kereskedő, mert ez tényleg kereskedés, épületekkel, szervízzel, profi gárdával és full infrastruktúrával, és ez kell a mai világban. Gratulálok a cégnek és a tulajdonosoknak, és csak így tovább, és legköelebb is kizárólag ide jövök autót vásárolni. Ajánlom mindenkinek:) Üdvözlettel: É. László BalázsÉLB
Eddig 2 autót vettem Tőletek, mindkettő jó választásnak bizonyult, 4 év után sem bántam meg egykori döntésem, hamarosan újra találkozunk.

Jeney Csaba
Már kétszer is jó választás volt a 3G Car Kft. Ajánlom mindenkinek, aki korrekt áron, gyors ügyintézés mellett szeretne minőségi használt autót vásárolni.

Hockné Kriszti
Tisztelt Gulyás József!

Immár lassan 1.5 éve, hogy Öntől megvásároltuk az Opel Astra Classic II. típusú személygépkocsinkat és ezért úgy érzem, hogy az alábbiakat mindenképpen meg kell írnom.
Azután látogattam el a nyíregyházi szalonjukba, miután csalódnom kellett több budapesti használtautó kereskedésben, ezért eleve szkeptikus voltam, de mint utólag kiderült számomra pont azt az autót kaptam, amit szerettem volna, és pont abban az állapotban, amiben azt Gulyás József úr a hirdetésekben, és személyesen is bemutatta.
Erről teljes egészében meggyőződtem az azóta megtett kilométerek alapján, és kötelezően felmerülő szervizek alapján, amiből egyértelműen az tűnik ki, hogy korának megfelelő , hirdetésben feltüntetet állapotú személygépkocsit vásároltam.
A 3G autó egy korrekt használt autókereskedés, amit tényleg csak ajánlani tudok.Egy elégedett vásárlójuk
Ribbon Maker