Vélemények

Véleménye fontos számunkra, kérjük ossza meg velünk!

 

Én egy BMW 316i típusú gépjárművet vásároltam a 3G Car Kft.-től. Véleményem szerint a cég korrekt, a jármű műszaki állapotáról megfelelő tájékoztatást adtak. Az ott dolgozók szakmailag felkészültek, udvariasak, bátran ajánlom az általuk forgalmazott járműveket mindazoknak, akik jó minőségű, de használt autót akarnak vásárolni.Egyébként budapesti lakosként megjegyzem, hogy még a fővárosból is megéri leutazni Nyíregyházára, mert tényleg azt a minőséget kapod, amit megígérnek és amelyre egyébként szavatosságot is vállalnak.

Dr. Molnár Attila

Dr. Molnár Attila
Egy Lexust vásároltam a cégtől, korrekt volt az ügyintézés és egy utólagosan kiderült hiba kapcsán is korrektül jártak el. Kevés ilyen cég van Magyarországon, ajánlom őket mindenkinek!

Kormos Milán
Több helyen is szétnézek, mielőtt autót cserélek, de most már harmadszor találok a 3G kereskedésben megfelelő autót.

Kiváló a kínálatuk, rugalmas az ügyintézés. Legutóbb, egy Mercedes gépkocsit vettem a kereskedésből, hibátlan állapot, magas felszereltség.

A munkatársak tanácsokkal és véleményekkel is segítenek az ide betérőknek.

Dóka Imi
Sziasztok ismét a 3G-s 2 gyerek boldog tulajdonosaként írok. Miután elégedetten használtuk 6.5-évig a bordó Fábiánkat,visszatért a 3g-be,ahonnan vettük.

Most is ott van, ajánlani tudom én is! A családom beleszeretett egy Toyota Yarisba, amit Enikő és Józsi azonnal elintézett! A kollégáik Szilviával az élen ismét nagyok voltak!

Mélyült elfogultságom irántuk. Magam, családom teljes elégedettségel használjuk a 2 db 3G-s Toyotánkat (Corolla Verso, Yaris) amik továbbra is nagyon jó gyerekek!

A Skoda bennünk él tovább,nagyon szerettük.

Szerencsére a 3g még soká velünk lesz!

Májer József
Kedves mindenki!!

Tizenegy évvel ezelőtt udvarias kiszolgálás mellett itt vásároltunk egy személyautót amit megkímélve 11 évig használtunk. Közben gyarapodott és nőtt a család az autót kinőttük, nagyobbra vágytunk.Ismét ide húzott a szívünk mert megbízhatóak, korrektek, figyelmesek és itt nincs átverés. Mostmár tudjuk létezik első látásra szerelem, ami egy csodaszép autó, így a mostmár 13 éves autó átmenetileg visszakerült az átmeneti tulajához. Furcsa ez de Misi bácsit a gyerekek azonnal megkedvelték. Mindent köszönünk 10 év múlva remélem ismét találkozunk. Mindenkinek csak ajánlani tudjuk aki megbízható helyről jó és szép autót szeretne. Köszönettel a K. család.

K. család
Nagyon kedves, segítőkész csapat. Korrekt ár-értékarány. Pikk-pakk elintézték.

Héjja Iván
Korrekt és udvarias kiszolgálás,igazi profi csapat az üzletben! Hibrid Toyota Aurist vettünk, és a vásárlás során türelmes,pontos és megbízható információkat kaptunk. Köszönet mindenért! Több kereskedésben jártam,de nem fogok sosem máshová menni, a 3G a legjobb!

Földesiné Dr Péter Ildikó
Korábban vásároltunk egy Aurist a 3G autókereskedésben. Kicsit hihetetlennek tűnt milyen kevés km van az autóban, de minden általam megnevezett lehetőséggel élhettem az autó ellenőrzésével kapcsolatban. Gyors, rugalmas ügyintézés, rendezett kereskedés, szimpatikus kereskedők.

M. Tibor
Kedves Mindenki!

Elégedett ügyfeletekként ezúton kívánok a 3G Car Kft. valamennyi dolgozójának békés ünnepeket és sikerekben gazdag, boldog új esztendőt!
Nagyon örülök, hogy autóvásárlásomkor benneteket választottalak, és segítségetekkel, korrekt hozzáállásotokkal megkönnyítették az egész ügymenetet. Hálás vagyok a folyamatos tájékoztatásért, a türelmes, baráti szavakért, a mosolyokért, a szakértelmetekért és a közvetlen, baráti hangulatért!
Az autó, amit nálatok vásároltam, a megpillantása óta nagy szerelem az életemben. Megbízhatóan és  takarékosan teszi a dolgát, kiváló társammá vált!
Köszönöm nektek mindezt, de főleg azt, hogy a kereskedést megismerve egy valóban vevőbarát céggel sikerült kapcsolatba kerülnöm.
Kívánok számotokra sok-sok ilyen elégedett vásárlót, mint jómagam!

Üdvözlettel és szeretettel: Horváthné Erzsó

Horváthné Erzsó
Nemrég vásároltunk itt egy Toyota Yaris Hybrid-et. Az autó nagyon szuper, az értékesítők készségesek és segítőkészek voltak!!! Mindenkinek csak ajánlani tudom a szalont!!!

Maczali Betnadett
Rendkívül segítőkész, jól felkészült tulajdonos, mintha egy autószalonba lépnénk be. Végre nem egy murvás poros kereskedés. Nemcsak a kiválasztott autó tiszta hanem mindegyik a kereskedésben!!! Érdemes volt Budapestről ide utaznunk. Pontosan azt kaptuk amit hirdettek. Az adás-vételt rendkívül profin lebonyolították mindent egy helyen, helyben intézhettünk alig volt időnk megebédelni (köszönjük az ajánlást az étteremre vonatkozóan is). Nagy nagy köszönet a tulajdonosoknak.

Turóczi István
Családias, baráti a vásárlás hangulata. Korrekt, teljeskörűen tájékoztattak a lehetőségekről. Segítettek megtalálni a számunkra legmegfelelőbb autót. Nagyon szépen köszönjük!

Szakály László
Egy Ford Focust cseréltünk Ford Mondeora a 3G Autónál! Korrekt, gyors, kedves és baráti fogadtatásban volt részünk  a tulajdonos és az egész csapat részéről! Szívből tudjuk ajánlani a kereskedést bárkinek. Jó egészséget és sok elégedett vevőt kívánunk a 3G Autónak!

Kovács Krisztina és Forgács János
Már a sokadik autót veszem a 3G Auto-tól és mindig kellemesen csalódok, hogy a kiállított számlán szereplő összeg megegyezik az autó valós vételárával!
Korrekt csapat!

T.J.
Két személygépkocsi eladásában kerestük meg a Céget. Az adásvétel során igen nagy korrektséget tapasztaltunk mind az ármegállapodásban, mind az adásvétel későbbi időpontjában. A rugalmas és gyors ügyintézés mellett az adásvétellel kapcsolatban minden nemű tájékoztatást és segítséget megkaptunk. További munkájukhoz sok sikert és egészséget kívánunk.

Pohareczky Sándor
Szerencsével, véletlenül bukkantam rá a "3G-ben" arra a Ford Mondeora, amilyet majd csak kb. 1 év múlva akartam. A tulajdonosok segítségével, hozzáállásával előre tudtam hozni a vásárlást ( korrekt módon beszámolták előző gépkocsimat, ami szintén egy Mondeo volt). Meggyőződésem, hogy kölcsönösen előnyös üzletet kötöttünk, biztos vagyok benne, hogy még fogunk találkozni, gépkocsi vásárlás esetén én és családom prioritásként kezeljük ezt a kereskedést. Munkájukhoz sikereket, jó egészséget kívánok a tulajdonosoknak és a kereskedés dolgozóinak egyaránt.

Komlósi József
Régi-új ügyfélként írom e sorokat. 2012-ben, tehát több mint 5 éve vásároltam a 3G-től egy Skoda Fabiát. Sok mindent elmondtak a kereskedés tulajdonosai és egy véletlen találkozás során az előző tulajjal összefutva, szóról-szóra azt tudtam meg a Skodámról, amit a kereskedésben elmondtak!!! Augusztusban kérdés sem volt, hogy hová megyek mikor újra autóra volt szükségem. Igényemre ajánlottak típust: Toyota Corolla Verso. Imádjuk, tökéletes, így a Skoda mellett már 2db 3G "gyerekünk" van. Enikőt, Józsit a tulajokat pedig barátnak tekintjük. Csak náluk veszek autót az biztos! Ja és a szervizük még dob rá egy lapáttal, minden dolgozójuk, az irodától a szerelőig szakember, szuperül értik dolgukat! Sikert, jó egészséget munkátokhoz 3G-sek!

Májer József
Júliusban vásároltam a 3g Autókereskedésben egy 2014-es Kia Ceed kombit, amely azóta is kiválóan teszi a dolgát és az egész család maximálisan meg van vele elégedve. A típus nagyon takarékos, üzembiztos és nem utolsósorban szép. Korrekt áron beszámították az előző szériás, 2009-es Kia Ceed-emet.
Nagyon gyors ügyintézés, professzionális hozzáállás jellemezte az üzletet, amelyhez maximális segítőkészség is társult a 3g dolgozói részéről.
Maximálisan tudom ajánlani mindenki számára a 3g Autókereskedést!
Köszönöm és sok vevőt kívánok!

Szilágyi Attila
Mindenkinek csak ajánlani tudom! Korrekt kereskedés, gyors segítőkész ügyintézés! Közvetlen a tulajdonossal tárgyaltam végig ! Örülök hogy a 3g keresekedést megtaláltam mert nem sok jót hallani más kereskedésekről, de amit ügyfélként elvársz azt itt megtalálod!

Cseh László
Toyota Yaris boldog tulajdonosa lehetek a 3g Autó által. Gyors ügyintézés, segítőkész kollégák... Kisgyermekes anyaként rendkívül tetszett a kialakított gyereksarok, amit egyből ki is használtunk! További sok sikert Nektek!!!

B-S Valéria
Ribbon Maker