Vélemények

Véleménye fontos számunkra, kérjük ossza meg velünk!

 

Csak gratulálni tudok a kereskedésnek és Gulyás úrnak! Korrekt, megbízható kereskedés a sok szélhámos között! Bátran ajánlom!

Papp Bertalan
Köszönjük a szakmai hozzáértéseteket a becsületességeteket s nem utolsó sorban azt az ajándékot ami nagyon célba talált! Sok ilyen korrekt autó kereskedő kellene a piacon! Most sem csalódtunk a 3G Autóban. Nagyon jó cserét sikerült ismét nálatok megoldani! Sok sok vevőt kívánunk!

Szécsiné Verus
Mindenkinek csak ajánlani tudom, nagyon korrektek, gyorsak és segítőkészek voltak végig. Sok kereskedést végigjártam az autó vásárlása előtt, de náluk nem éreztem egyedül azt, a tipikus "húzzuk le a vevőt ahogy csak lehet" érzést. (Nem sok kereskedés mer 1 év GARANCIÁT vállalni.) Köszönök minden!

Kriger Marcell
Nos nem vagyok könnyű eset ha autóról van szó, legalább két héten át jártam be a kereskedésbe vételi szándékkal és borzoltam a dolgozók idegeit.
Buddhista szerzetes türelmével viselték a kérdéseim és nyűgjeim terhét-amelynek gyümölcse egy audi lett.
A 3G kereskedést azoknak ajánlom akik biztos műszaki állapotú autót, korrekt árat, mosolygós de magabiztos szakemberek segítségét keresik.
Visszatérő ügyfél leszek és másoknak is ajánlom.

Perjéssy László
Egy Honda Civic autó tulajdonosa lehetek a 3g kereskedésnek köszönhetően! Türelmesek voltak, az ügyintézés gyorsan lezajlott és korrekten jártak el!
Elégedetten távoztunk tőlük!


Benes Ádám
Egy Toyota Yaris Hybrid gépkocsit vásároltam a 3G Autónál. Nagyon előzékeny és segítő kész csapatot ismertem meg. Egyik nap lefoglalóztam, másnapra elkészült minden, és mehettem érte. Az előző autómat korrekt áron számították be.
Nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek, aki használt autót szeretne vásárolni.
Köszönöm!


Vad István
Március 21-én vásároltam Önöknél egy Opel Corsa típusú gépjárművet. Már a vásárlás sem indult egyszerűen (az egész régióban nem működött a számítógépes rendszer), azonban az Önök hozzáértése, kedvessége, és a tevékenységük iránti elkötelezettségük zökkenőmentessé tette az adás-vételt. A vásárláshoz kapott egy éves garancia kapcsán itthon észleltük, hogy a gépkocsinak vannak a vásárlás helyszínén nem észlelt hiányosságai, azonban jelzésünket követően azonnal intézkedtek a hiányosság pótlásáról. Örülök, hogy a 3G AUTÓ-nál vásároltam gépkocsimat. Amennyiben bárki használt gépjárművásárlásra adná fejét, nyugodt szívvel merem mindenkinek ajánlani!

Smura Miklós
Vásároltam egy használt Opel Corsat. Ügyintézésből, minőségből, megbízhatóságból a 3G Autó Használt Autó Szalon nálam 5-re vizsgázott, aki használt autót szeretne vásárolni mindenkinek ajánlom. Köszönöm a csapatnak a gyors ügyintézést.

Lucskai Éva
Köszönjük szépen a korrekt hozzáállást!
Mazda cx-5-t vásároltunk!
Mindenben segítőkészek voltak és flottul ment a vétel! Csak ajánlani tudom!
Segítettek biztosítást kötni és az átiratásban is sőt még éttermet is ajánlottak:)


Petlánovics Ferenc
Nagyon köszönök mindent. Nagy álmomat váltottátok valóra. Figyelmes udvarias ügyintézés. Elégedett vagyok, és mindenkinek /a barátaimnak is/ ajánlom a 3G AUTO-t aki vásárolni, vagy eladni szeretne.

Nagy László
LEXUS IS 300h autót vásároltam.
Nagyon udvarias, figyelmes korrekt tájékoztatás.
Azt kaptam, amit ígértek.

Horváthné Horváth Gabriella

Sopron környéke


Horváthné Horváth Gabriella
Hét évig használtuk az itt vett gépkocsit nagy megelégedéssel. A vásárláskor, és utána is minden nagyon gyorsan és tökéletesen megoldásra került.

Kalakai Zsolt
Tisztelt 3G!
A Toyota Yaris Hibrid jó választás volt, ahogy az is, hogy Önöktől vásároltam. Az első olyan autókereskedés/szalon, aki az autó általa ismert előéletét kérés nélkül megossza a vásárlóval és azt mérési lappal is igazolja. Köszönöm maximális segítőkészségüket és precíz, gyors ügyintézésüket.

Varga Andrád
Korrekt hely!

Nagy Tibor Máté
Nagyon kedves, gyors és készséges volt a kiszolgálás.

Kerekes Éva
Vàsàrlàs utàn is szàmíthattam,a segítsègükre,kedvesek,korrekt cég,ha autót akartok vàsàrolni, ajànlani tudom.

Szerdahelyi Attila
Udvarias, gyors és pontos ügyintézésben volt részem. Ha volt valami friss információ, azonnal értesítettek telefonon róla. Csak ajánlani tudom mindenkinek a kereskedést.

Jaross-Ungvári Csilla
Mindenkinek csak ajánlani tudom a kereskedést. Gyors,precíz ügyintézés. Szimpatikus csapat, akiknek nem csak az autó eladása számít, hanem utána is segítenek bármiféle gond adódik. Mi a következő autónkat is itt fogjuk vásárolni!

Bolgárné Detti
A legkorrektebb kereskedés. Nem csak addig kell az ügyfél amíg megveszi a kiszemelt autót, hanem szívesen látnak bármilyen kérdés, probléma merül fel a használat során. Forduljatok hozzájuk bizalommal!

Szécsiné Verus
Kellemes környezetben, gyors, precíz kiszolgálás. Megbízható autót megbízható cégtől. Köszönjük.

Nagy Nóra
Ribbon Maker