Vélemények

Véleménye fontos számunkra, kérjük ossza meg velünk!

 

2017 júniusában vásároltunk egy Aurist a 3G autókereskedésben. Kicsit hihetetlennek tűnt milyen kevés km van az autóban, de minden általam megnevezett lehetőséggel élhettem az autó ellenőrzésével kapcsolatban. Gyors, rugalmas ügyintézés, rendezett kereskedés, szimpatikus kereskedők.

M. Tibor
Kedves Mindenki!

Elégedett ügyfeletekként ezúton kívánok a 3G Car Kft. valamennyi dolgozójának békés ünnepeket és sikerekben gazdag, boldog új esztendőt!
Nagyon örülök, hogy autóvásárlásomkor benneteket választottalak, és segítségetekkel, korrekt hozzáállásotokkal megkönnyítették az egész ügymenetet. Hálás vagyok a folyamatos tájékoztatásért, a türelmes, baráti szavakért, a mosolyokért, a szakértelmetekért és a közvetlen, baráti hangulatért!
Az autó, amit nálatok vásároltam, a megpillantása óta nagy szerelem az életemben. Megbízhatóan és  takarékosan teszi a dolgát, kiváló társammá vált!
Köszönöm nektek mindezt, de főleg azt, hogy a kereskedést megismerve egy valóban vevőbarát céggel sikerült kapcsolatba kerülnöm.
Kívánok számotokra sok-sok ilyen elégedett vásárlót, mint jómagam!

Üdvözlettel és szeretettel: Horváthné Erzsó

Horváthné Erzsó
Nemrég vásároltunk itt egy Toyota Yaris Hybrid-et. Az autó nagyon szuper, az értékesítők készségesek és segítőkészek voltak!!! Mindenkinek csak ajánlani tudom a szalont!!!

Maczali Betnadett
Rendkívül segítőkész, jól felkészült tulajdonos, mintha egy autószalonba lépnénk be. Végre nem egy murvás poros kereskedés. Nemcsak a kiválasztott autó tiszta hanem mindegyik a kereskedésben!!! Érdemes volt Budapestről ide utaznunk. Pontosan azt kaptuk amit hirdettek. Az adás-vételt rendkívül profin lebonyolították mindent egy helyen, helyben intézhettünk alig volt időnk megebédelni (köszönjük az ajánlást az étteremre vonatkozóan is). Nagy nagy köszönet a tulajdonosoknak.

Turóczi István
Családias, baráti a vásárlás hangulata. Korrekt, teljeskörűen tájékoztattak a lehetőségekről. Segítettek megtalálni a számunkra legmegfelelőbb autót. Nagyon szépen köszönjük!

Szakály László
Egy Ford Focust cseréltünk Ford Mondeora a 3G Autónál! Korrekt, gyors, kedves és baráti fogadtatásban volt részünk  a tulajdonos és az egész csapat részéről! Szívből tudjuk ajánlani a kereskedést bárkinek. Jó egészséget és sok elégedett vevőt kívánunk a 3G Autónak!

Kovács Krisztina és Forgács János
Már a sokadik autót veszem a 3G Auto-tól és mindig kellemesen csalódok, hogy a kiállított számlán szereplő összeg megegyezik az autó valós vételárával!
Korrekt csapat!

T.J.
Két személygépkocsi eladásában kerestük meg a Céget. Az adásvétel során igen nagy korrektséget tapasztaltunk mind az ármegállapodásban, mind az adásvétel későbbi időpontjában. A rugalmas és gyors ügyintézés mellett az adásvétellel kapcsolatban minden nemű tájékoztatást és segítséget megkaptunk. További munkájukhoz sok sikert és egészséget kívánunk.

Pohareczky Sándor
Szerencsével, véletlenül bukkantam rá a "3G-ben" arra a Ford Mondeora, amilyet majd csak kb. 1 év múlva akartam. A tulajdonosok segítségével, hozzáállásával előre tudtam hozni a vásárlást ( korrekt módon beszámolták előző gépkocsimat, ami szintén egy Mondeo volt). Meggyőződésem, hogy kölcsönösen előnyös üzletet kötöttünk, biztos vagyok benne, hogy még fogunk találkozni, gépkocsi vásárlás esetén én és családom prioritásként kezeljük ezt a kereskedést. Munkájukhoz sikereket, jó egészséget kívánok a tulajdonosoknak és a kereskedés dolgozóinak egyaránt.

Komlósi József
Régi-új ügyfélként írom e sorokat. 2012-ben, tehát több mint 5 éve vásároltam a 3G-től egy Skoda Fabiát. Sok mindent elmondtak a kereskedés tulajdonosai és egy véletlen találkozás során az előző tulajjal összefutva, szóról-szóra azt tudtam meg a Skodámról, amit a kereskedésben elmondtak!!! Augusztusban kérdés sem volt, hogy hová megyek mikor újra autóra volt szükségem. Igényemre ajánlottak típust: Toyota Corolla Verso. Imádjuk, tökéletes, így a Skoda mellett már 2db 3G "gyerekünk" van. Enikőt, Józsit a tulajokat pedig barátnak tekintjük. Csak náluk veszek autót az biztos! Ja és a szervizük még dob rá egy lapáttal, minden dolgozójuk, az irodától a szerelőig szakember, szuperül értik dolgukat! Sikert, jó egészséget munkátokhoz 3G-sek!

Májer József
2017 júliusában vásároltam a 3g Autókereskedésben egy 2014-es Kia Ceed kombit, amely azóta is kiválóan teszi a dolgát és az egész család maximálisan meg van vele elégedve. A típus nagyon takarékos, üzembiztos és nem utolsósorban szép. Korrekt áron beszámították az előző szériás, 2009-es Kia Ceed-emet.
Nagyon gyors ügyintézés, professzionális hozzáállás jellemezte az üzletet, amelyhez maximális segítőkészség is társult a 3g dolgozói részéről.
Maximálisan tudom ajánlani mindenki számára a 3g Autókereskedést!
Köszönöm és sok vevőt kívánok!

Szilágyi Attila
Mindenkinek csak ajánlani tudom! Korrekt kereskedés, gyors segítőkész ügyintézés! Közvetlen a tulajdonossal tárgyaltam végig ! Örülök hogy a 3g keresekedést megtaláltam mert nem sok jót hallani más kereskedésekről, de amit ügyfélként elvársz azt itt megtalálod!

Cseh László
Toyota Yaris boldog tulajdonosa lehetek a 3g Autó által. Gyors ügyintézés, segítőkész kollégák... Kisgyermekes anyaként rendkívül tetszett a kialakított gyereksarok, amit egyből ki is használtunk! További sok sikert Nektek!!!

B-S Valéria
Csak gratulálni tudok a kereskedésnek és Gulyás úrnak! Korrekt, megbízható kereskedés a sok szélhámos között! Bátran ajánlom!

Papp Bertalan
Köszönjük a szakmai hozzáértéseteket a becsületességeteket s nem utolsó sorban azt az ajándékot ami nagyon célba talált! Sok ilyen korrekt autó kereskedő kellene a piacon! Most sem csalódtunk a 3G Autóban. Nagyon jó cserét sikerült ismét nálatok megoldani! Sok sok vevőt kívánunk!

Szécsiné Verus
Mindenkinek csak ajánlani tudom, nagyon korrektek, gyorsak és segítőkészek voltak végig. Sok kereskedést végigjártam az autó vásárlása előtt, de náluk nem éreztem egyedül azt, a tipikus "húzzuk le a vevőt ahogy csak lehet" érzést. (Nem sok kereskedés mer 1 év GARANCIÁT vállalni.) Köszönök minden!

Kriger Marcell
Nos nem vagyok könnyű eset ha autóról van szó, legalább két héten át jártam be a kereskedésbe vételi szándékkal és borzoltam a dolgozók idegeit.
Buddhista szerzetes türelmével viselték a kérdéseim és nyűgjeim terhét-amelynek gyümölcse egy audi lett.
A 3G kereskedést azoknak ajánlom akik biztos műszaki állapotú autót, korrekt árat, mosolygós de magabiztos szakemberek segítségét keresik.
Visszatérő ügyfél leszek és másoknak is ajánlom.

Perjéssy László
Egy Honda Civic autó tulajdonosa lehetek a 3g kereskedésnek köszönhetően! Türelmesek voltak, az ügyintézés gyorsan lezajlott és korrekten jártak el!
Elégedetten távoztunk tőlük!


Benes Ádám
Egy Toyota Yaris Hybrid gépkocsit vásároltam a 3G Autónál. Nagyon előzékeny és segítő kész csapatot ismertem meg. Egyik nap lefoglalóztam, másnapra elkészült minden, és mehettem érte. Az előző autómat korrekt áron számították be.
Nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek, aki használt autót szeretne vásárolni.
Köszönöm!


Vad István
Március 21-én vásároltam Önöknél egy Opel Corsa típusú gépjárművet. Már a vásárlás sem indult egyszerűen (az egész régióban nem működött a számítógépes rendszer), azonban az Önök hozzáértése, kedvessége, és a tevékenységük iránti elkötelezettségük zökkenőmentessé tette az adás-vételt. A vásárláshoz kapott egy éves garancia kapcsán itthon észleltük, hogy a gépkocsinak vannak a vásárlás helyszínén nem észlelt hiányosságai, azonban jelzésünket követően azonnal intézkedtek a hiányosság pótlásáról. Örülök, hogy a 3G AUTÓ-nál vásároltam gépkocsimat. Amennyiben bárki használt gépjárművásárlásra adná fejét, nyugodt szívvel merem mindenkinek ajánlani!

Smura Miklós